Blandet

Ansvarlighed i handel

For nylig hørte jeg fra en erhvervsdrivende, der fortalte mig, at han har haft problemer med disciplinen i sin dag handel. Han ved, hvordan handel, han kender de opsætninger, han skal være på udkig i diagrammer, når at komme ind, og når at afslutte. Hans problemer er i under disciplinen til at vente på, at kun opsætninger og ikke at tage halv bagt handler i mellemtiden.
Dette er et meget almindeligt problem for erhvervsdrivende, jeg forestiller mig alle går igennem det på et tidspunkt i deres karriere. I arbejder med studerende handlende i år, har jeg bemærket, et fænomen, som jeg tror, forklarer en af årsagerne til denne mangel på disciplin. Når jeg ser studerende handlende handel, de har tendens til at sidde meget tålmodigt og forklare mig, hvad de ser i diagrammet foran dem. Når de ser en gyldig setup kommer, de kan ganske lykkeligt fortælle mig hvad setup er og hvordan de planlægger at handle det og efterfølgende de vil udføre handel i overensstemmelse hermed. Når den samme studerende handler alene, begynder de at tage alle mulige af off-plan handler, opsætninger, der ikke er virkelig opsætninger på alle. Det lader til, at forskellen når handel alene, er, at erhvervsdrivende pludselig har ingen ansvarlighed. Hvis de har nogen kigger over skulderen at holde dem i skak, er alt fint. De ved, at hvis de tager en off-plan handel så de vil forklare mig, hvorfor de gjorde det, da det hele går grueligt galt. Trading hjemme alene, handlende er ansvarlige kun sig selv, og de sandsynligvis ikke vil give sig selv den samme hårde tid jeg ville gøre, hvis de ikke følger deres handel plan til punkt og prikke!
Så lader det til at en af fordelene ved handel for et levende, at uafhængighed fra chefen, kan faktisk være en hæmsko på tidspunkter. Ansætte en manager til at stå vagt over dem, hvad kan en erhvervsdrivende gøre for at overvinde denne mangel på ansvarlighed i deres handel? En metode jeg vil anbefale er at give en kører kommentar højt i hele handelsperioden, som taler til en mentor. Forklare hvad du ser på diagrammet, hvor du tror, en handel er ved at oprette og hvorfor, hvordan du vil angive, hvordan du vil styre handel, og hvor du vil spændende hvor prisen efterfølgende går. Når vi taler højt du bruger en anden del af hjernen, end når blot tænker for dig selv, og det kan få overraskende konsekvenser; Det er let at tale dig selv ind i en handel, som du ønsker at tage selvom du ved, det ikke er helt rigtigt, men tale gennem det højt og du vil høre dig selv at gøre undskyldninger og hurtigt se de fejl, du er ved at begå. Jeg kender taler til dig lyder lidt mærkeligt, men det virkelig fungerer.
En anden mulighed for at gøre dig selv mere ansvarlige for dine handler er at gå ind i et chatrum. Der er masser af dem omkring, masser af gratis dem samt nogle betalt dem, som kalder handler i realtid (jeg ville ikke anbefale dem, ved den måde, de er ofte drives af mennesker foran kører deres egne opkald). Hvis du finder en anstændig værelse og forpligte dem til at kalde dine handler i realtid, vel vidende, at du bliver nødt til at forklare værelset præcis hvorfor du tog bare at virkelig dumme handel virkelig vil gøre dig tænke to gange om at tage det i første omgang.
Disse er to enkle måder at gøre dig selv mere ansvarlige for dine handler og derfor håndhæve mere disciplin. Der er mange flere interessante måder stigende disciplin som en personlig færdighed, og forhåbentlig denne artikel vil har givet dem nogle ideer til at begynde at udvikle dine egne metoder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.