Blandet

Bedste praksis for eMeeting

Forberedelse

Afhængig af antallet af deltagere, vil du beslutter at sende stemme gennem en normal telefonopkald eller en indebære. I denne forbindelse, tilbyder vi en gratis indebære service, hvor deltagerne foretage et sædvanlige langdistance opkald med adgangspunkter i Europa og USA såvel som i en passage via Skype, med den nødvendige adgangskode for at deltage. Det møde webside er redigeret for at vise ordre du jour. Andre ressourcer tilbydes, under SERVICE, specielt til at detektere åbning af en invitation e-mail sikre den automatiske Gensend til dem, som ikke har bekræftet deres deltagelse, konvertere en Excel-fil i en interaktiv board.

Fremskridt

Flere Conferenceware functionnalities kan bruges til at drage fordel af effektiviteten af en eMeeting. Det samme gælder for PowerPoint præsentation og skærmdeling for at være i stand til at få vist Word eller Excel dokumenter, f.eks. Også, flere oplægsholdere kan gribe ind under vejledning af en konference mester eller formand for forsamlingen og hver af deltagerne kan gives tilladelse til at skrive på en interaktiv bord eller at lave noter på en præsentation. Præsentationsværten kan overføre til deltagerne nogen pauseskærm eller billede eller fil som en rapport. Mens i møde, en deltager kan virtuelle hæve sin hånd til at vise hensigten om at dele noget offentligt eller kommunikere privat med studievært, ligesom hviskende. Endelig et spørgsmål kan forelægges til overvejelse af afstemningen og resultaterne kan vises eller ej, som ønsket af Oplæser.

Følg op

Det møde rapport angiver ikke kun deltagerne, men også svarene til spørgsmålene eller stemmer taget. Derudover ved at optage et møde, hvor stemme og billede er synkroniseret, kunne fraværende se det enhver tid ved at få hyperlink og adgangskode kræves for at afspille den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.