Spar penge

GRATIS: Travel Budget Planner, Guide Og Lommeregner

Vi tog resten indtil 4 i Karde og gik til Harne fisk marked for at købe nogle fisk til middag. Harne fisk marked antages at være en af de største leverandører af fisk til Maharashtra, og også Eksport.Der er en Auktion, der transporteres på daglig basis på stranden.Vi så nogle auktion og derefter købt Pomfret og Surmai (King fisk) fisk til Middag. Disse vil omfatte, men er ikke begrænset til: prisklasse, det område, du ønsker at finde en bolig, antal værelser og badeværelser, og mere specifikke ting som parkering osv. Med disse oplysninger til din agent vil sætte dig op med en eller flere automatiserede søgninger på MLS, der i første omgang vil sende dig alle de tilgængelige notering, der opfylder dine behov, og så den daglige (eller i et interval, du ønsker), vil sende dig alle de nye annoncer, der dukker op i det system, der opfylder dine behov.

Hvis du er mere af en fly-by-the-plads-til-din-pants type, så glem den forskning og blot allokere mere til dette afsnit, måske er $20 per dag. Men gennem vores egen mangel på organisering vi har undladt at forskning bådture på forhånd, og endte med ikke at være i stand til at rejse ud på sejltur på den rigtige dag. Vores første stop var i Dapoli, så vi foretrækker rute som Pune – NH4 – Tage lige i Bhorphata – Varandhaghat – NH17 – Poladpur – Tage lige i Bharana Naka, Khed – Dapoli. Hvis du søger korrekt, og at finde de rigtige tilbud, vil du ende op med masser sidesten i dit budget til andre sjove ting, mens du nyder din ferie.

Vi nød vores lille trek og spiste masser af frugt, mens trekking. Måde at Keshavraj er et lille trek, der passerer gennem kokos, betel møtrik, Mango, Jackfruit, Hvid Jambu frugt (Papirstop i Marathi) og cashew træer. Velas er en lille landsby, berømt for Olive Ridley turtle befolkning, der besøger Velas stranden hvert år, og lægger deres æg i løbet af vinteren. For eksempel, de bedste destinationer Thailand har nogle fantastiske fisk markeder på stranden. Efter at sætte poser i rummet, straks vi gik på stranden til solnedgang. Det var solnedgang, så vi brugte tid på at se forskellige nuancer af farve i himlen sammen med velsmagende Vada-Pav og en kop kaffe. Kørsel i denne ghat var en smule kedeligt i betragtning af sommeren.

Denne rute var alt for krumme i Varandha ghat. For at nå op på Kelshi, kan Du vælge rute som Dapoli – Harne – Anjarle (Du kan omgå dette sted, men du vil gå glip af smuk køretur langs med kysten line) -Kelshi.Skilte er til rådighed til at guide til dig. Vi gik tidligt på aftenen for at undgå sen aften kørsel gennem Varandha ghat. Du kan købe og krav online, selv efter du har forladt hjemmet. Jeg har gjort officielle workaways og uofficielle dem som min tid på Naturens Helbredende Hjem i Filippinerne. En af de bedste gratis seværdigheder i Ubud, Campuhan Ridge er en blid karakter, gang på en slagne vej gennem det Balinesiske highland.