Blandet

Enkle måder at få et boliglån med dårlig kredit

Dagens forbrugere er beføjet med høj hastighed online internetadgang. At finde en dårlig kredit boliglån er meget lettere, end det plejede at være.
Det er en myte, at kun dem med god kredit kan komme hjem lån. Du kan få hjem lån med dårlig kredit, også. Der er mange virksomheder både online og offline, der specialiserer sig i disse slags lån. Men jo bedre kredit rapport, lavere er renten på de boliglån.
Disse 7 point vil være vigtigt, når de ansøger om et boliglån med dårlig kredit.
1. alle boliger skal vurderes af en taksator, der vil sikre om ejendommen er nok til at dække lånebeløbet.
2. det dårlig kredit boliglånet består af to dele. Den første del er ned betaling og den anden del er de månedlige betalinger. Dette følger et pointsystem. Et punkt er 1% af lånebeløbet. Hvis du debiteres 1 punkt på $200.000 lån, skal du betale $2000. Hvis du er opkrævet 4 punkter, skal du betale $8.000 og så videre.
3. renter ændrede regelmæssigt er afhængige af USA og verdensøkonomien. Det betaler sig at shoppe rundt for priser. Långivere kan tilbyde lavere rentesatser og flere point eller færre point og en højere rentesats. Flere point og en mindre rentesats ville betyde, at din første udbetaling vil være høj. Og renterne vil være langt mindre eller vice versa.
4. betegnelsen for rentebetalingerne kan også variere fra selskab til selskab. Det kan også være i 10, 15, 20 eller 30 år. Der findes justerbar rentesatser. Disse stige eller falde med den generelle rente udbredt på markedet. Dog er der caps på plads, således at hastigheden ikke svinger voldsomt.
5. der er lån til rådighed for dem, der ønsker at konstruere et hus og ikke købe en. I så fald kan udbetales efter arbejdet i Parlamentet. Når huset er fuldført, kan det blive konverteret til et traditionelt realkreditlån.
6. for at få en dårlig kredit hjem realkreditlån, kan du ansøge online for de pre-godkendte lån. Ved at anvende for disse lån, du kan kende dit budget og kan finde ud af hvor meget du kan låne, i stedet for at fokusere på om dårlig kredit hjem realkreditlån lån ville blive godkendt eller ej.
7. Endelig er en meget vigtig ting at huske på, mens du ansøger om en dårlig kredit hjem realkreditlån, at du skal udfylde ansøgningsskemaet korrekt. Inden indgivelse af ansoegningen, skal du sørge for at alle de oplysninger, som du er korrekt og er korrekt stavet. Hvis under behandling, dine oplysninger ikke kan matches, så det kan føre til en forsinkelse i godkendelsen af programmet, eller nogle gange endda til afvisning af ansøgningen om din dårlige kredit hjem realkreditlån.
Med en nogle forskning, uddannelse og tid brugt på udkig i den bedste måde at få et boliglån med dårlig kredit, kan det være værd at din mens. Du kan spare dig selv en masse besvær, tid og penge i processen.
Copyright 2006 Dean Shainin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.